Política de Qualitat

1. Compromís amb la Qualitat

A Vilaformiu Centre Eqüestre, estem dedicats a proporcionar experiències eqüestres excepcionals, centrades en la seguretat, la formació i el gaudi dels nostres clients. La nostra política de qualitat reflecteix el nostre compromís amb l’excel·lència en tots els aspectes de les nostres operacions.

2. Seguretat dels Participants

Prioritzem la seguretat dels nostres participants en totes les nostres activitats eqüestres. Les nostres instal·lacions estan dissenyades i mantingudes per complir amb els estàndards de seguretat més alts. El nostre personal està degudament qualificat per garantir la seguretat dels nostres clients durant les sessions.

3. Formació de Qualitat

Ens comprometem a proporcionar una formació eqüestre de qualitat, adaptada a les necessitats i nivells d’experiència dels participants. El nostre personal està format per professionals qualificats que asseguren un entorn d’aprenentatge positiu i eficaç.

4. Atenció al Client

La satisfacció del client és una prioritat. Mantenim una comunicació transparent i efectiva amb els nostres clients, respondrem ràpidament a les seves necessitats i retroalimentacions. Estem compromesos a superar les seves expectatives en cada interacció

5. Conservació del Medi Ambient

Contribuïm a la conservació del medi ambient mantenint pràctiques sostenibles a les nostres instal·lacions. Promovem la cura i el respecte pel nostre entorn natural entre els nostres clients i empleats.

6. Millora Contínua

Estem compromesos amb la millora contínua mitjançant la revisió i l’actualització regular de les nostres pràctiques i processos. Avaluem el nostre rendiment i busquem oportunitats per optimitzar les nostres operacions i elevar els nostres estàndards.

7. Compromís amb els Empleats

Reconeixem la importància del nostre personal en el manteniment de la qualitat dels nostres serveis. Proporcionem formació contínua i un entorn de treball saludable per assegurar-nos que el nostre personal estigui capacitats i motivat.

8. Conformitat amb la Normativa

Ens comprometem a complir amb totes les normatives i regulacions aplicables en les nostres activitats. Mantenim una cultura d’ètica empresarial i integritat en totes les nostres operacions.

9. Comunicació Transparent

Mantenim una comunicació oberta i transparent amb tots els interessats, incloent clients, empleats i altres parts interessades. Estem oberts a rebre retroalimentació i millorar basant-nos en les necessitats i expectatives dels nostres stakeholders.

A Vilaformiu Centre Eqüestre, la nostra política de qualitat és un compromís continu amb l’excel·lència i la millora contínua en tots els aspectes de les nostres operacions. Agraïm la vostra confiança i col·laboració en aquest viatge eqüestre.

Abrir chat de Whatsapp
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte? Envíanos tu consulta por aquí y te contestaremos lo antes posible! 😊